Praktijkgegevens

Toegankelijkheid praktijkEr is ruim voldoende parkeergelegenheid voor het gezondheidscentrum. Toegankelijkheid Parkeerplaats
Toegankelijkhied Mv P Op het hoger gelegen parkeervlak is een aantal plaatsen gereserveerd voor mindervaliden en de ambulance. 
U betreedt het gebouw via een brede trap. Toegankelijkheid Trap Buiten
Toegankelijkheid Loopbrug Voor mensen die moeilijk ter been zijn, in een rolstoel zitten of met een kinderwagen komen, is er een loopbrug aan de rechterzijde van de ingang. De loopbrug start vlakbij de parkeerplaatsen voor mindervaliden. 
Als u het gebouw via de ruime entree binnen loopt treft u aan de linkerkant de apotheek aan en aan de rechterkant de Viersprong. Recht tegenover de ingang ziet u de lift en de trappen die u naar de huisartsen brengen of naar de andere praktijken in het souterrain van het gezondheidscentrum. Entree (1)
Toegankelijkheid Liftknop 1 De huisartsen hebben hun praktijk op de eerste verdieping van het gezondheidscentrum.
Op de eerste verdieping aangekomen kunt u linksaf naar de balies van de huisartsenpraktijken. Toegankelijkheid Gang Huisartsen
Wachtkamera (1) Rechts ziet u Wachtkamer A van huisartsen Luiken, Methorst en van Steen-Marcus. U kunt hier plaats nemen en hoeft zich niet te melden bij de assistente.