Mogelijk interessante links

Mogelijke interessante linksJeroen Bosch Ziekenhuis
Algemene en actuele informatie over het Jeroen Bosch Ziekenhuis.

Huisartsenpost in 's-Hertogenbosch
U kunt 's avonds, 's nachts, in het weekend en op feestdagen een beroep doen op de huisartsenpost.

(Psychisch) gezond leven
Gezonde leefstijl:
Professionele (online) begeleiding kan u helpen op weg naar een gezonde leefstijl: een beter voedings- en bewegingspatroon ontwikkelen, meer rust creëren, een goed slaappatroon aanleren en nog veel meer! Op www.goedgezond.nl vindt u al het, door uw regio goedgekeurde, aanbod voor een gezonde leefstijl in uw buurt. U kunt hier zowel lokaal aanbod als online aanbod vinden. 

Psychische gezondheid:
Regio Den Bosch heeft gekozen voor de professionele aanpak van Mirro, makers van e-Health, voor een goede psychische gezondheid. U kunt onder andere de volgende modules volgen na aanmelding op de Mirro site:

GGD Hart van Brabant
Zeer uitgebreide website over bijvoorbeeld hygiëne, soa en infectieziekten.

Bevolkingsonderzoek Zuid
Bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker en borstkanker. De website is er om u te informeren over wat het onderzoek inhoudt, voor wie het bedoeld is, en waar en wanneer het in Nederland plaatsvindt. Ook wordt er antwoord gegeven op de meest gestelde vragen.

Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering (LCR)
Deze website geeft globale en algemene informatie over de risico’s bij reis en verblijf in (sub)tropische gebieden en over preventieve maatregelen daartegen bedoeld voor reizigers.

Ministerie van Buitenlandse Zaken
Voor informatie over bijvoorbeeld reizen naar het buitenland en tips van het ministerie.