Huisartsenpraktijk balie A

Aanmelden als nieuwe patiëntDownload, bel, of kom langs

LET OP: Momenteel werken wij met wachtlijsten. Aan deze wachtlijsten zit een maximum. Om teleurstelling te voorkomen adviseren wij u voorafgaand aan uw inschrijving te informeren of het mogelijk is om toegevoegd te worden aan de wachtlijst. 

 

Bent u op zoek naar een nieuwe huisarts, dan kunt u

  • het inschrijfformulierformulier hieronder downloaden; of
  • het ophalen op de praktijk

Link: Inschrijfformulier balie A

U dient het inschrijfformulier persoonlijk af te komen geven op de praktijk en een identiteisbewijs en verzekeringspas (of een kopie) van alle in te schrijven personen mee te brengen. Inschrijven is in principe alleen mogelijk indien u woonachtig bent in postcodegebied 5223 of 5224.

Let op: de aanname van inschrijfformulieren en het invullen van de plaatsen op de wachtlijst gaat op volgorde van urgentie die door de assistente bepaald wordt. Er kan dus geen garantie gegeven worden dat uw inschrijving (op de wachtlijst) verwerkt kan worden! 

Tevens kunt u hier de folder 'Uw medische gegevens beschikbaar via het LSP' downloaden. Op pagina 2 van het inschrijfformulier wordt u gevraagd of u uw relevante medische gegevens beschikbaar wenst te stellen in het geval u zorg nodig heeft bij de Huisartsenpost.

dhr. G.J.H.M. Luiken 073-6235599
dhr. A.J. Methorst 073-6233588
mw. D.M.J. van Steen-Marcus       073-6233211